اطلاعیه شماره ۱ ویژه انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹

۱۹ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۵:۲۴ کد : ۳۰۷۴ اخبار

قابل توجه دانشجویان گرامی دانشکده علوم و فناوری های نوین:
1- به منظور حفظ سلامت دانشجویان و کارکنان گرامی با توجه به شیوع بیماری کرونا آموزش دانشکده از پذیرش مراجعات حضوری معذور خواهد بود. لذا از مراجعه حضوری به اداره آموزش خودداری نمایید. در صورت بروز هرگونه مشکل در فرایند انتخاب واحد فقط از طریق آدرس ایمیل مسئولین دانشکده و شماره تلفن های اداره آموزش در ارتباط باشید.
2- باز شدن لیست دروس جهت اخذ، طبق زمانبندی اعلام شده و بر اساس سال ورودی انجام خواهد شد. بنابراین تا قبل از موعد انتخاب واحد لیست دروس مورد نظر قابل مشاهده بطور کامل نیست.
3- انتخاب دروس را دقیقا طبق چارت رشته تحصیلی خود انجام دهید. سعی کنید خارج از چارت، درسی را اخذ نکنید. چرا که درس مورد نظر مربوط به ورودی های دیگر بوده و دسترسی به آن فعلا مقدور نخواهد بود. در دوره کارشناسی باید در هر ترم حداقل ۱۲ واحد را انتخاب نمایید. در صورت الزام به اخذ دروس خارج از چارت رشته تحصیلی حتما با مدیر گروه خود مشورت نمایید. اسامی مدیران محترم گروهها در ادامه ذکر خواهد شد.
4- اگر ترم قبل مشروط شده اید بیشتر از 14 واحد در مقطع کارشناسی نمی توانید اخذ کنید.
5- حتما با توجه به چارت رشته خود قانون پیش نیاز و یا همنیاز را در اخذ دروس رعایت کنید. عدم رعایت این قانون منجر به حذف دروس، بدون جایگزینی آنها و بدون بازگشت شهریه خواهد شد. مگر اینکه در ترم آخر تحصیلی باشید. در اینصورت نیازی به اخذ مجوز نیست.
6-انتخاب واحد بصورت اینترنتی می باشد و لیست دروس طبق برنامه زمانبندی اعلام شده برای هر ورودی به نوبت باز و قابل انتخاب خواهد بود. بنابراین امکان انتخاب واحد پیش از موعد و یا بعد از مهلت مقرر انتخاب واحد وجود نخواهد داشت.
7-در صورت بروز هرگونه مشکل در سیستم انتخاب واحد (بطوری که این مشکل مربوط به سایت دانشگاه باشد)، لطفا شکیبا باشید. با توجه به اینکه سیستم آموزشیار برای اولین بار است که برای انتخاب واحد استفاده می شود و همچنین نمرات بعضی از دروس هنوز اعلام نشده است، حتما فرصت جبرانی در این صورت در نظر گرفته خواهد شد.
8-حتما انتخاب واحد را شخصا انجام دهید تا اشتباهی رخ ندهد.
9- دانشجویان معدل الف که تمایل به اخذ بیش از ۲۰ واحد دارند، می توانند تا ۲۴ واحد اخذ کنند و نیازی به مراجعه به آموزش نیست. اگر دروس مورد نظرتان مشاهده نشد، تا زمان حذف و اضافه شکیبا باشید.
10-دانشجویان ترم آخر اگر با اخذ حداکثر 24 واحد فارغ التحصیل می شوند در موعد مقرر تا 20 واحد را اخذ کنند. سپس تا زمان حذف و اضافه جهت ارایه تعهد و اخذ مجوز به اداره آموزش مراجعه نمایند و مابقی را در زمان حذف و اضافه اخذ کنند.
11-دانشجوی ترم آخر با تعداد واحد کمتر از 12 واحد نیز دانشجوی عادی محسوب می شود و نیاز به مجوز آموزش نیست.
12-در هر ترم فقط یک درس از گروه معارف می توانید اخذ کنید. دانشجویان ترم آخر بدون نیاز به مجوز آموزش می توانند دو درس از گروه معارف را اخذ کنند (برای تعداد بیشتر درس، هفته اول اسفند، جهت اخذ مجوز، برای زمان حذف و اضافه اقدام کنند. در صورت اخذ مجوز کلی برای دانشکده اطلاع رسانی خواهد شد). در هر حال از تجمیع دروس این گروه برای ترمهای آخر جدا خودداری نمایید.
13- اخذ دروس آشنایی با دفاع مقدس و تاریخ فرهنگ و تمدن اسلام برای همه دانشجویان مقطع کارشناسی الزامی است.
14-انتخاب واحد دانشجویان مهمان، دقیقا طبق لیست دروس اعلامی از واحد مبدا انجام می شود (هم از نظر نام درس هم از نظر نوع و تعداد واحد درسی). ثبت دروس خارج از لیست و یا با نام متفاوت امکانپذیر نیست و آموزش دانشکده از پذیرش نامه اصلاحیه معذور می باشد.

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری توجه بفرمایند:
1- در صورتیکه دروس تئوری و سمینار خود را تا این تاریخ انتخاب و با موفقیت گذرانده اید در نیمسال آتی مجاز به انتخاب واحد پایان نامه می باشید. اخذ واحد پایان نامه پیش از موعد مقرر مندرج در چارت رشته تحصیلی ممنوع است.
2-اگر در نیمسال اول 1400-1399 و یا نیمسال های قبل واحد سمینار را اخذ کرده اید ولی تا زمان شروع ترم بعد (نیمسال دوم ۱۴۰۰-۱۳۹۹) موفق به ارایه و کسب نمره قبولی نشوید، موظف به اخذ مجدد این واحد برای نیمسال آتی خواهید بود.
3- اگر در نیمسال اول 1400-1399 و یا نیمسال های قبل واحد پایان نامه را اخذ کرده ولی تاکنون پایان نامه را ارایه نکرده و نمره آن را اخذ نکرده اید، موظف به تمدید پایان نامه برای نیمسال آتی خواهید بود. اینکار دقیقا مثل انتخاب واحد دروس عادی و در بازه زمانی مقرر برای انتخاب واحد می باشد. اخذ درس اعم از درس عادی، سمینار، پایان نامه و یا تمدید پایان نامه خارج از مهلت قانونی انتخاب واحد امکانپذیر نخواهد بود. در صورت عدم اخذ درس در بازه زمانی مقرر برای دانشجو عدم مراجعه درج خواهد شد و بازگشت به تحصیل در این صورت مستلزم طی مراحل قانونی اداری می باشد. لذا دانشجویان گرامی به این موضوع دقت بفرمایند.
4- دقت بفرمایید فقط زمانی می توانید از گزینه انتخاب و یا تمدید پایان نامه استفاده بفرمایید که هیچ درس دیگری حتی سمینار باقی نمانده باشد. در صورت نیاز به اخذ واحد تک درس بصورت همزمان با انتخاب واحد پایان نامه حتما با آموزش دانشکده هماهنگ نمایید.
۵- در هر ترم حداقل ۸ واحد درسی انتخاب فرمایید، در صورتیکه بیشتر دروس را گذرانده اید و تعداد واحد درسی (غیر از پایان نامه) برای ترم آتی کمتر از ۸ واحد است اخذ این دروس بلامانع است (حذف ترم به دلیل کمتر از ۸ واحد رخ نمی دهد).
۶- اسامی مدیران محترم گروههای تخصصی به شرح ذیل می باشد:
گروه ژنتیک خانم دکتر قرائیان
گروه سلولی و مولکولی خانم دکتر روح ا...
گروه بیوشیمی آقای دکتر شوشتریان
گروه نانو خانم دکتر معتکف
گروه تکوین/سیستماتیک خانم دکتر جلالی تهرانی
گروه میکروبیولوژی خانم دکتر فلسفی
گروه بیوتکنولوژی خانم دکتر نعمتی منصور
دروس گروه عمومی خانم دکتر سلیمانی و دروس گروه معارف آقای دکتر کرمی و استاد فرزام
گروه ورزش خانم دکتر عموزاده
گروه مدیریت اقای دکتر مالکی
مجددا تاکید می شود به منظور حفظ سلامت دانشجویان و کارکنان گرامی با توجه به شیوع بیماری کرونا آموزش دانشکده از پذیرش مراجعات حضوری معذور خواهد بود. لذا تا زمان پایان انتخاب واحد، از مراجعه حضوری در این مورد به اداره آموزش خودداری نمایید. در صورت بروز هرگونه مشکل در فرایند انتخاب واحد فقط از طریق آدرس ایمیل و شماره تلفن های کارشناسان آموزش در ارتباط باشید.
دکتر ابراهیم بلالی ebrahimbalali@yahoo.com

دکتر حسین فهیمی  Fahimihossein@yahoo.com