اطلاعیه شماره ۲ ویژه امتحانات پایان ترم (۱-۱۴۰۰-۱۳۹۹) دانشکده علوم و فناوری های نوین

۱۷ دی ۱۳۹۹ | ۱۵:۱۵ کد : ۲۹۷۵ اخبار

قابل توجه دانشجویان گرامی

پیرو اطلاعیه های قبلی در خصوص امتحانات، به اطلاع میرساند:

۱. برای اطلاع دقیق از ساعت و روز امتحان دروس حتما پروفایل آموزشی خود را مرتبا به طور  دقیق کنترل نمایید.

۲. به همه استادان محترم اطلاع رسانی شده است که آدرس ایمیل خود را در بخش توضیحات آزمون هر درس درج کنند. در صورت بروز مشکل در آپلود و ارسال پاسخ آزمون های تشریحی، میتوانید از پاسخ خود فایل با حجم مناسب (ترجیحا به فرمت PDF) تهیه و در بازه زمانی امتحان به استاد ایمیل کنید. توصیه می شود همزمان به آدرس ایمیل دانشکده

majaziazmoon@gmail.com

نیز ارسال کنید.
(ساعت و تاریخ ایمیل را کنترل کنید تا بعدا در صورت نیاز قابل استناد باشد).

توجه: لطفا از ارسال پاسخ آزمون، به مسئولین دانشکده و یا پشتیبانان آزمون خودداری نمایید.

۳. دقت نمایید: حتما از طریق لیست دروس خود در وادانا امکان ورود به آزمون را خواهید داشت. به این معنی که با لینک مهمان امکان شرکت در آزمون نخواهد بود. در صورتیکه در این زمینه مشکل بود حتما به پشتیبانان آزمون اطلاع دهید.

۴. در مورد آزمونهای تستی (چهارگزینه ای)، به محض علامت زدن گزینه مربوط، پاسخ شما در سیستم ثبت می شود، لذا نیازی به ارسال پاسخ از طریق ایمیل به استاد محترم نخواهید داشت.

۵. در صورتیکه همزمان دو تا امتحان دارید، حتما در هر دو آزمون ورود و حضور خود را ثبت کنید.  بهتر است از روز قبل، استاد محترم درس و پشتیبان آزمون را در جریان قرار دهید، تا در صورت بروز مشکل کمکتان کنند.

۶. دقت بفرمایید، در صورت عدم ورود به سیستم آزمون مجازی، برای آن درس غیبت در امتحان ثبت و حتی در صورت ارسال پاسخ از طریق ایمیل، نمره ای درج نخواهد شد. بنابراین حتما در آزمون حضور داشته باشید.

۷. در صورت قطع شدن سیستم یا خروج ناخواسته از آزمون، امکان ورود مجدد (فقط برای بار دوم) خواهید داشت.

۸. توصیه می شود از شارژ کامل لپ تاپ، گوشی یا تبلت اطمینان حاصل نمایید تا در صورت قطعی برق در آزمونتان مشکلی ایجاد نشود.

برای همه دانشجویان عزیزمان آرزوی سلامتی و موفقیت داریم.
اداره آموزش دانشکده علوم و فناوری های نوین

آدرس ایمیل مسئولین دانشکده:

ebrahimbalali@yahoo.com

fahimihossein@yahoo.com