اطلاعیه ویژه نحوه پاسخ گویی در ایام تعطیلات دوهفته اول آذر ماه

۳۰ آبان ۱۳۹۹ | ۱۶:۵۳ کد : ۲۷۴۵ اخبار

قابل توجه دانشجویان گرامی دانشکده علوم و فناوری های نوین:

۱. در بازه ی زمانی ۱ تا ۱۵ آذر ۹۹ آموزش دانشکده تعطیل بوده و از خدمت رسانی حضوری معذور خواهد بود. لذا از مراجعه به دانشگاه خودداری فرمایید.

۲. در این محدوده زمانی در صورت بروز مشکل در سیستم آموزش مجازی می توانید مراتب را به پشتیبانان مربوط اطلاع دهید و از طرح موضوع با کارشناسان آموزش خودداری نمایید. اسامی و نحوه تماس با پشتیبانان آموزش مجازی در اطلاعیه های پیشین درج شده است.

۳. در صورت وجود هر گونه مشکل در سیستم آموزشیار می توانید طبق زمانبندی ذیل با کارشناسان آموزش مطرح نمایید. دقت داشته باشید زمان پاسخ گویی فقط از ۸ صبح تا ۱۳.۳۰ می باشد. لطفا خارج از این بازه زمانی از تماس با شماره همراه همکاران جدا خودداری نمایید. لطفا فقط در موارد فوری و خیلی ضروری تماس بگیرید و از طرح موضوعات کلی و غیرفوری اجتناب نمایید.

- شنبه: آقای شیرزاده ۰۹۱۹۸۲۲۴۱۵۴
-یکشنبه و سه شنبه: خانم اشکو ۰۹۳۷۴۲۳۹۶۱۶
- دوشنبه و چهارشنبه: خانم انصاری ۰۹۳۵۶۰۵۴۹۱۸

همچنین مجددا تاکید می شود ترجیحا موارد را از طریق شماره ثابت آموزش (۲۲۶۳۳۹۸۷) و نیز ایمیل مسئولین دانشکده مطرح نمایید.

رئیس دانشکده: آقای دکتر بلالی
ebrahimbalali@yahoo.com