اطلاعیه شماره ۳ ویژه دانشجویان نو ورود (۱۳۹۹) دانشکده علوم و فناوری های نوین

۲۴ آبان ۱۳۹۹ | ۰۰:۲۴ کد : ۲۶۹۴ اخبار

۱. به اطلاع دانشجویان نوورود می رساند فرایند انتخاب واحد ترم اول پیرو اطلاعیه های پیشین، توسط اداره آموزش دانشکده انجام می شود. لذا دانشجویان ترم ۱ به هیچ عنوان شخصا انتخاب واحد نکنند.

۲. به محض پایان فرایند انتخاب واحد از طریق سایت دانشکده اطلاع رسانی خواهد شد، تا دانشجویان گرامی پروفایل خود را کنترل نمایند.

۳. به اطلاع آندسته از دانشجویان گرامی که در ورود به سامانه آموزشیار و یا پرداخت شهریه مشکل داشتند و این مورد را به اطلاع مسئولین دانشکده رسانده بودند، می رساند مشکل ورود به سایت بسیاری از دانشجویان رفع شده است. در صورت عدم رفع مشکل تا ساعت ۱۱ فردا شنبه ۲۴ آبان از طریق آدرس ایمیل زیر به معاونت آموزشی دانشکده (دکتر فهیمی) اطلاع دهند:
fahimihossein@yahoo.com

۴. توجه نمایید کلیه ی کلاسها فعلا (با توجه به شرایط شیوع کرونا) بصورت مجازی است. زمان دقیق شروع کلاسها از طریق همین سایت اطلاع رسانی خواهد شد.

۵. در کلیه ی مکاتبات جهت پیگیری مشکلات آموزشی، نام، رشته و کد ملی را در انتهای ایمیلتان درج نمایید.

۶. تاکید می شود جهت طرح  موضوعات آموزشی از طریق ایمیل مسئولین دانشکده و یا شماره مستقیم آموزش اقدام نمایید و جدا از تماس با تلفن همراه مسئولین خودداری نمایید.

۷. دانشحویان ارشد و دکتری که تاکنون کارنامه مقطع قبل را جهت تعیین دروس جبرانی به مدیر گروه مربوطه ارسال نکرده اند در اسرع وقت اقدام نمایند. دقت نمایید، پس از شروع کلاسها (به دلیل فرصت زمانی بسیار کم این نیمسال) امکان انتخاب واحد و یا تغییر دروس وجود نخواهد داشت.