اطلاعیه شماره ۴ امتحانات - ویژه آزمون مجازی

۲۸ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۰:۰۳ کد : ۲۱۸۸ اخبار

**قابل توجه دانشجویان گرامی دانشکده علوم و فناوری های نوین **

با توجه به برگزاری امتحانات پایان ترم 2-99-98 بصورت مجازی توجه به نکات زیر لازم است:

1- تغییراتی در روز و ساعت برگزاری آزمون بعضی از دروس اعمال شده است که جهت اطلاع از این موضوع لازم است به پروفایل آموزشی و کارت ورود به جلسه توجه نمایید.

2- اجرای آزمون مجازی از طریق سیستم آموزش مجازی دانشگاه آزاد انجام می گردد. در این رابطه حتما به فیلم های آموزشی موجود در سایت دانشگاه دقت بفرمایید. لینک فایل های آموزشی:

3- با توجه به شرایط خاص این نیمسال سعی شده است فرصت زمانی پاسخ گویی به سوالات (متناسب با نوع و تعداد سوالات) طوری تنظیم شود که دانشجویان در حداقل بازه زمانی در آزمون حضور داشته باشند. اگر به صورت همزمان در یک ساعت مشخص دو امتحان دارید حتما از روز قبل از طریق آدرس ایمیل ویژه آزمون مجازی اطلاع دهید (majaziazmoon@gmail.com) . در این مورد امکان رویت سوالات و ارسال پاسخ به استاد مربوطه وجود خواهد داشت. در صورت اشکال در سیستم می توانید پاسخ سوال را در بازه زمانی برگزاری آزمون آن درس به استاد درس ایمیل نمایید. ارسال پاسخ بعد از اتمام آزمون درس مربوطه قابل قبول نخواهد بود.

4- با توجه به اینکه بخشی از نمره نهایی دروس با توجه به فعالیت های کلاسی تعیین خواهد شد، تاکید می شود کلیه ی فعالیت های کلاسی (تحقیق، تمرین، پروژه و ...) در موعد مقرر به استاد درس ایمیل شود.

5- دانشجویان فقط در تاریخ ثبت شده و ساعت معین شده طبق فرصت هر آزمون اجازه ی یک بار شرکت در هر آزمون را خواهد داشت. در صورت عدم شرکت دانشجو در آزمون (به هر دلیل) غیبت برای ایشان ثبت می شود و امکان آزمون مجدد وجود ندارد.

6- حتما در ابتدای آزمون از کل سوالات عکس بگیرید تا در صورت قطع اینترنت فرصت پاسخ گویی را از دست ندهید. در صورتیکه دانشجو در حین پاسخ به سوالات از ادامه آزمون باز بماند (به دلیل قطعی اینترنت یا ایراد در سیستم) می تواند پاسخ سوالات را به ایمیل استاد محترم ارسال نماید. این موضوع فقط در بازه زمانی آزمون مجاز است و پس از اتمام فرصت آزمون آن درس، ارسال پاسخ مجاز نیست و موارد ارسال شده قابل بررسی نخواهد بود. در این موارد حتما از کلیه ی پاسخ های ارسال شده، زمان دقیق (روز و ساعت) ارسال و مشخصات دانشجو مستندات کافی تهیه و به صورت دقیق ثبت خواهد شد. تخصیص نمره برای پاسخ هایی که خارج از سیستم آزمون مجازی ارسال می شوند منوط به طی مراحل اداری و تایید در شورای آموزشی دانشکده (با بررسی دقیق مستندات ارایه شده) خواهد بود. فقط در صورت نداشتن ایمیل استاد، می توانید از آدرس ایمیل دانشکده (majaziazmoon@gmail.com) استفاده کنید.

7- مسئولین دانشکده و تعدادی از همکاران بعنوان پشتیبانان آزمون جهت رفع مشکلات احتمالی در دسترس هستند و در صورت بروز مشکل برای استادان و یا دانشجویان گرامی حتما موارد به پشتیبانان اعلام گردد.

8- در مورد دروس معرفی به استاد، لازم است نهایتا تا تاریخ برگزاری آزمون پایان ترم آن درس، نسبت به انجام آزمون (خارج از سیستم آزمون مجازی بصورت حضوری در دانشکده) و ثبت نمره در سیستم آموزش اقدام گردد. لذا مستقیما با استاد مربوطه هماهنگ باشید.

9- با توجه به شرایط خاص این نیمسال آیین نامه محروم شدن دانشجو از امتحان به دلیل غیبت زیاد اجرا نخواهد شد.

10- با توجه به شرایط خاص این نیمسال، در اسرع وقت کلیه ی مواد آموزشی دروس (فایل پاورپوینت، کتاب، جزوه، عکس و ...) را از طریق سیستم آموزش مجازی تهیه نمایید (تا 31 خرداد سیستم تدریس مجازی فعال و در دسترس است).

11- در مورد دروسی که با چند استاد تدریس شده است، استاد مسئول درس، مسئول آزمون می باشد و سایر استادان (ضمن هماهنگی با مدیر گروه) سوالاتشان را به ایشان می فرستند. استاد مسئول امتحان کلیه ی سوالات را با درج نام استاد طرح کننده سوال و بارم آن سوال در سایت آزمون بارگذاری خواهد کرد.

12- طبق آیین نامه امتحانات، دانشجویان می توانند حداکثر تا 7 روز پس از اعلام نمرات نسبت به درخواست تجدید نظر از طریق پروفایل آموزشی در سیستم اتوماسیون آموزش اقدام نمایند. بدیهی است پس از مهلت تعیین شده، دانشجو حق اعتراض نخواهد داشت. لازم است استادان محترم حداکثر تا هفت روز پس از اعلام نمرات، پس از بررسی مجدد اوراق امتحانی، نظر نهایی خود را اعلام نمایند.

موفق باشید