*** قابل توجه دانشجویان مقطع کارشناسی که  در نیمسال  دوم ۹۹ -۹۸  در  ترم  اخر  تحصیل  می باشند ***

۲۴ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۲:۱۳ کد : ۱۷۷۰ اخبار

به  اطلاع کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی که  در نیمسال  دوم ۹۹  -۹۸  در  ترم  اخر  تحصیل  می باشند  می  رساند:

با توجه به ابلاغیه جدید در خصوص الزام به گذراندن درس آشنایی با دفاع مقدس،  اگر  در درس های  باقی  مانده  خود درس  اختیاری  دارید و همچنین  تاکنون  درس  آشنایی  با دفاع  مقدس  را  اخذ  نکرده  اید، لازم است ۲ واحد درس  اختیاری را  که  در نیمسال  جاری  اخذ کرده اید  در بازه  حذف  و اضافه  حذف  و  به  جای  آن  درس  آشنایی  با  دفاع  مقدس  را  اخذ  نمایید.
۱. دانشجویانی که در تابستان ۹۹  درخواست معرفی  به  استاد  خواهند داشت و  در  انتخاب  واحد  ترم  اینده خود درس  اختیاری  ندارند  نیز  باید  حتما  درس  دفاع  مقدس را  در  ترم  جاری  اخذ  کنند.
۲. دانشجویانی  که تاکنون تمامی  واحدهای  درسی  اختیاری  خود  را  گذرانده اند (در ۱۷ واحد درس اختیاری نمره قبولی را اخذ کرده اند) الزام  به گذراندن  درس  دفاع  مقدس  ندارند.