*** قابل توجه دانشجویان در ایام امتحانات ***

۰۹ دی ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۰ کد : ۱۶۱۵ اخبار

قابل توجه دانشجویان گرامی

با توجه به در پیش بودن امتحانات پایان ترم توجه به نکات زیر لازم است:
۱- کارت ورود به جلسه برای حضور در جلسه امتحان لازم است. لذا در ایام امتحانات کارت دانشجویی و کارت ورود به جلسه را به همراه داشته باشید. جهت دریافت کارت دانشجویی می توانید به پرتال آموزشی خود مراجعه و پس از تکمیل فرم ارزشیابی استادان، اقدام به دریافت و پرینت کارت ورود به جلسه نمایید. ارایه کارت ورود به جلسه فقط به صورت پرینت شده می باشد و ارایه ی آن با استفاده از گوشی موبایل و ... قابل قبول نمی باشد.
۲- حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قبل از شروع امتحان در محل برگزاری حضور داشته باشید و از شماره صندلی خود اطلاع حاصل فرمایید. در صورت تاخیر بیش از ۱۵ دقیقه امکان حضور در جلسه امتحان نخواهد بود.
۳- کلیه ی امور مالی را حداقل یک هفته قبل از شروع امتحانات پیگیری نمایید تا در فرایند اخذ کارت ورود به جلسه مشکلی پیش نیاید.
۴- رعایت نظم و قوانین انضباطی در امتحانات ضروری می باشد و انتظار می رود دانشجویان محترم کمال همکاری را با مسئولین داشته باشند.
۵- اگر به صورت همزمان در یک ساعت دو  امتحان دارید حتما قبل از شروع امتحان مراقبین یا مسئولین امتحانات را در جریان قرار دهید.
۶- به همراه داشتن هرگونه نوشته، وسیله کمک آموزشی و یا تبادل اطلاعات به هر نحو در زمان برگزاری آزمون تخلف محسوب می شود. لذا دانشجویان عزیز دقت کافی به این موضوع داشته باشند.
۷- در صورت نیاز به استفاده از ماشین حساب (در صورت اعلام قبلی استاد درس) فقط ماشین حساب به همراه داشته باشید. همراه داشتن گوشی تلفن، تبلت و وسایل مشابه مجاز نیست و جابجایی ماشین حساب نیز تخلف محسوب میگردد.
۸- رعایت نظم و آرامش در  زمان برگزاری امتحانات و نیز هنگام ورود و خروج از سالن آزمون ضروری می باشد.
۹-از مخدوش کردن برگه ورود به جلسه و نیز جدا کردن شماره صندلی جدا خودداری شود. جدا کردن شماره صندلی و یا جابجایی آن ممنوع است.
۱۰.دانشجویان عزیزی که چپ دست می باشند در صورت نیاز به صندلی مناسب، قبل از شروع جلسه این موضوع را به اطلاع مراقبین برسانند.
۱۱. برنامه امتحانات شما طبق زمانبندی مندرج در کارت ورود به جلسه اجرا می شود. حتما به این موضوع دقت فرموده و برنامه ی مندرج در کارت ورود به جلسه را معیار قرار دهید.

موفق باشید