قابل توجه کلیه ی دانشجویان ورودی ۹۸ دانشکده علوم و فناوری های نوین

۲۸ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۶:۴۲ کد : ۱۳۲۱ اخبار

قابل توجه کلیه ی دانشجویان ورودی مهر ۹۸ دانشکده علوم و فناوری های نوین، که ثبت نام خود را کامل نموده اند:
۱. انتخاب واحد نیمسال اول توسط آموزش دانشکده انجام می شود و دانشجویان گرامی از نیمسال دوم انتخاب واحد را شخصا انجام خواهند داد.
۲. زمان شروع کلاسها برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد از اول مهر می باشد.
۳. در مورد دانشجویان مقطع کارشناسی، تعیین زمان شروع به تحصیل (مهر یا بهمن) و نیز شروع کلاسها متعاقبا از طریق همین سایت اطلاع رسانی خواهد شد.
۴. تعیین زمان شروع به تحصیل دانشجویان مقطع کارشناسی بر اساس نمره و رتبه آنها در کنکور خواهد بود.
۵. دانشجویان مقطع دکتری تخصصی از طریق مدیر گروه مربوطه و آموزش دانشکده پیگیر زمان شروع کلاسها باشند.

z ۲۸ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۸:۰۰
من یه اشتباهی کردم این بود که نمره کتبی نهاییم رو بجا نمره کل زدم و این نمره ازنمره کل ام کمتره...چی کار کنم
A ۰۱ مهر ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۸
سلام.زمان شروع کلاس ها کی اعلام میشود؟
ava ۰۱ مهر ۱۳۹۸ | ۱۷:۳۰
پس چرا اعلام نمی کنین کی شروع میشه؟؟ ادم تکلیفشو بدونه مهره یا بهمن؟؟
Niloofar ۰۲ مهر ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۸
سلام ببخشید تو کانال گذاشتید دانشجو های ورودی ۹۸ از پرو فایل آموزشی زمان کلاس ها رو ببینند پرو فایل آموزشی کدوم قسمت سایت هست چون من پیداش نکردم و تو خود سایت هم از زمان شروع کلاسا چیزی نوشته نشده
M ۰۴ مهر ۱۳۹۸ | ۰۸:۵۳
سلام چرا انتخاب رشته واحد ها رو نمیزارین؟
ناشناس ۰۵ مهر ۱۳۹۸ | ۱۹:۰۲
سلام من رشته زیست شناسی سلولی ومولکولی واحد علوم دارویی قبول شدم دردفترچه انتخاب رشته ذکر شده این رشته پذیرش نیمسال اول۱۰۰ نفر منم همونو وارد کردم ولی الآن در ص شخصیه من درسایت دانشگاه آزاد علوم پزشکی تهران من شدم ورودی بهمن چرا؟؟؟؟ به من گفتن کلاسامون در دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران برگزار میشه درسته؟؟